Verdachte?

U wordt verdacht van een zedenfeit? U kreeg een uitnodiging tot verhoor of u werd gedagvaard? U bent ongerust en wenst niets aan het toeval over te laten? U wil de best mogelijke verdediging? Jorgen Van Laer & Manon Cop (Bannister Advocaten) staat met een zeer gespecialiseerd team klaar om uw dossier samen aan te pakken. Wanneer u wordt beschuldigd van een zedendelict kan dat enorme impact op uw bestaande leven hebben. Er rijzen heel wat vragen. Wat met mijn gezin en mijn werk? Het komt toch niet in de pers? Hoe moet ik me gedragen tijdens het verhoor?

 

Wat is de juiste strategie? Kan ik in de gevangenis belanden voor een zedendelict of wat zijn de mogelijke straffen? Dergelijke zaken wegen zwaar en u heeft hulp nodig. De eerste reacties van uw omgeving en de buitenwereld kunnen in zedenzaken immers vaak zeer heftig zijn. U wordt soms al maatschappelijk veroordeeld van een zedenmisdrijf terwijl van schuld of onschuld nog geen sprake is. Ook heeft uw gezin vaak informatie en coaching nodig zodat u gesteund blijft.

 

Een verdenking of veroordeling voor een zedenmisdrijf verandert uw leven. Wij zijn er voor u om de schade zoveel mogelijk te beperken. We bekijken met u de mogelijkheden en gaan voor een optimaal resultaat. U mag daarbij vertrouwen op onze absolute discretie en kwaliteit. Als advocaat zijn wij gebonden door ons beroepsgeheim. Wat u ons toevertrouwt, zal de beslotenheid van ons kantoor niet verlaten.

Verdachte? Maak in discretie een afspraak!